Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Nikl Ready horog paszta Giga Squid 150g
2.490 Ft
Menny.:db

Nikl Ready horog paszta Giga Squid 150g

2.490 Ft
Menny.:db
Gyártó: Karel Nikl
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. november 26.
Szállítási díj: 1.090 Ft

Nikl Ready horog paszta Giga Squid, sok esetben a végső finomítás a siker kulcsa, ilyen például a pasztázott csali, melyben magas koncentrációban találhatóak meg az attraktorok, és azokat tökéletes oldódásának köszönhetően folyamatosan engedi ki magából, ezáltal csalink egy pár óra erejéig sokkal jobban felkelti a pontyok érdeklődését. A Nikl Ready Paszta kész pasztáink különösen hasznosak rövid horgászatokon, vagy éppen versenyhelyzetekben és hideg vizi horgászatokon, főleg ha iszapos aljzaton próbáljuk becserkészni a pontyokat. Tökéletes állag, oldódási idő, hosszú eltarthatóság!

Tipp: hideg, vagy téli időszakban a paszta megkeményedik, ilyenkor egyszerűen kezünk segítségével melegítsük meg, így visszanyeri eredeti állagát és jól formázhatóvá válik.

Újonnan Giga Squid ízesítésben is!

Kiszerelés: 150g

Leírás

Nikl Ready horog paszta Giga Squid, sok esetben a végső finomítás a siker kulcsa, ilyen például a pasztázott csali, melyben magas koncentrációban találhatóak meg az attraktorok, és azokat tökéletes oldódásának köszönhetően folyamatosan engedi ki magából, ezáltal csalink egy pár óra erejéig sokkal jobban felkelti a pontyok érdeklődését. A Nikl Ready Paszta kész pasztáink különösen hasznosak rövid horgászatokon, vagy éppen versenyhelyzetekben és hideg vizi horgászatokon, főleg ha iszapos aljzaton próbáljuk becserkészni a pontyokat. Tökéletes állag, oldódási idő, hosszú eltarthatóság!

Tipp: hideg, vagy téli időszakban a paszta megkeményedik, ilyenkor egyszerűen kezünk segítségével melegítsük meg, így visszanyeri eredeti állagát és jól formázhatóvá válik.

Újonnan Giga Squid ízesítésben is!

Kiszerelés: 150g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.