Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Termék címkék:
kapásjezők krakker
TRAKKERproducts DB7-R 3 Rod Bite Alarm Set kapásjelző szett
166.990 Ft
Menny.:db

TRAKKERproducts DB7-R 3 Rod Bite Alarm Set kapásjelző szett

166.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: TR222205
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: TRAKKERproducts
Várható szállítás: 2024. június 24.

Trakker DB7-R Bite Alarm Kapásjelző - Öt év fejlesztés és az alapoktól való teljes tervezés után a dB7-R Alarm termékcsaládot úgy hozták létre, hogy biztosítsák a teljesítmény és a megbízhatóság legmagasabb követelményeinek való megfelelést. Csapatunk fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy fejlett funkciókat és technológiát integráljon ezekbe a kapásjelzőkbe, így a legjobbat igénylő horgászok számára készült termék. Sokkal többről van szó, mint egy „kiárusított” termékről, a külső házon némi márkajelzéssel.

A dB-Mag Roller 8 precíziós mágnessel és egy nagy teljesítményű O-gyűrűvel rendelkezik, amely minden körülményre valós jelzést biztosít. Minden érzékenységi beállításba beépítettük az ISM-et (Intelli-Sense Mode). Ez a funkció kiküszöböli a téves jelzéseket, lehetővé téve a hatékony horgászatot szélsőséges esetekben.

Youtube videók

Leírás

Trakker DB7-R 3 Rod Bite Alarm Set kapásjelző szett

Öt év fejlesztés és az alapoktól való teljes tervezés után a dB7-R Alarm termékcsaládot úgy hozták létre, hogy biztosítsák a teljesítmény és a megbízhatóság legmagasabb követelményeinek való megfelelést. A Trakker csapata fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy fejlett funkciókat és technológiát integráljon ezekbe a kapásjelzőkbe, így ez a termék a legjobbat igénylő horgászok számára készült. Sokkal többről van szó, mint egy „kiárusított” termékről, a külső házon némi márkajelzéssel.

Első számú funkciója a PPS (Power-On Protection System), amely megakadályozza a véletlen bekapcsolásokat, ezáltal növeli az akkumulátor élettartamát. Ez a funkció biztosítja, hogy a jelzők mindig használatra készek legyenek, amikor szüksége van rájuk, és soha nem kell attól tartania, hogy egy kritikus pillanatban lemerülne.

A dB-Mag Roller 8 precíziós mágnessel és egy nagy teljesítményű O-gyűrűvel rendelkezik, amely minden körülményre valós jelzést biztosít. Minden érzékenységi beállításba beépítettük az ISM-et (Intelli-Sense Mode). Ez a funkció kiküszöböli a téves jelzéseket, lehetővé téve a hatékony horgászatot szélsőséges esetekben.

Masszív ABS időjárásálló tokkal és akkumulátorrekesszel készült. A digitális áramkör és a belső alkatrészek időjárásállósága tovább biztosítja, hogy ezek a jelzések minden körülmények között megbízhatóan működjenek.

Az ezekbe a jelzőkbe beépített SRT (Sync-connect Receiver Technology) a nagy hatótávolságú és az akadályozott jelek optimalizálására szolgál. Ez a fejlett technológia biztosítja, hogy mindig erős és megbízható jelet kapjon, függetlenül a tereptől vagy az útjában lévő akadályoktól.

A jelzők Tru-tone kónuszos hangszóróval rendelkeznek a hangos frekvencia továbbításához, valamint kettős ereszkedésű hangvisszacsökkentő differenciálművel a fokozott hangjelzés érdekében.

A kettős szuperfényes, többszínű LED-ek segítségével könnyedén válthat pirosról, zöldről, kékről, sárgáról, liláról és fehérről. A betekintési LED pozicionálás tovább javítja a vizuális jelzést az oldalsó nézeti pozíciókból.

Egyérintéses éjszakai fény funkcióval rendelkezik, folyamatosan villogó LED előrejelzés, villogó LED visszajelzés, dedikált hangerőszabályzó gomb (8 hangerő-beállítás, beleértve a csendes hangerőt is), hangszínszabályzó gomb (8 hangbeállítás), érzékenységvezérlő gomb (8 érzékenységi beállítások), tápcsatlakozó (2,5 mm) a világító jelzőfényekkel és az alacsony akkumulátorszintre való figyelmeztetéssel történő használatra. 

Egyetlen PP3-9V akkumulátort igényelnek, így könnyen használhatók és karbantarthatók. Az egyetlen 9 V-os áramforrás hosszabb élettartamot és jobb jelet biztosít erő.

dB7-R vevő

A db7-R vevőkészülékünket úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen lehessen párosítani a dB7-R kapásjelzőkkel. Ezt a vevőegységet úgy tervezték, hogy megfeleljen a teljesítmény, a megbízhatóság és ami a legfontosabb, a könnyű használhatóság legmagasabb követelményeinek, így a dB7-R sorozat tökéletes társ a komoly horgászok számára.

Biztosak vagyunk abban, hogy miután egy munkamenetben használta őket, nem kell a használati útmutatókat olvasnia, újra néznie a beállítási videókat, vagy megtanulnia bonyolult gombnyomási szekvenciákat a használatukhoz.

A kapásjelzőinkhez hasonlóan a vevőkészülék is rendelkezik egy PPS-sel (Power-On Protection System), amely megakadályozza a véletlen bekapcsolást, ezáltal növeli az akkumulátor élettartamát. A masszív ABS időjárásálló tok és az elemtartó biztosítja, hogy ez a vevő a legnehezebb körülmények között is ellenálljon. A digitális áramkör és a belső alkatrészek időjárásállósága tovább biztosítja, hogy ez a vevő minden körülmények között megbízhatóan működjön.

Könnyen csatlakoztathatja és frissítheti a jelzőket, csatornánként 4-et (összesen 16), és testreszabhatja beállításait egyéni preferenciáinak megfelelően. Ráadásul a riasztási hang és a LED színe automatikusan frissül a vevőn, amikor beállítják, és a vevőegység beépített memóriával rendelkezik, amely lehetővé teszi a jelzőkben és magában a vevőben az elemek cseréjét anélkül, hogy újra kellene őket programozni.

A Tru-tone kónuszos hangszóró szükség esetén hangos frekvenciaátvitelt biztosít, a D-Vibe rezgésbeállításunk pedig csipogásonként impulzust továbbít hallható és néma üzemmódban is. A LER (Last Event Recall) funkció jelzi a vevőnek küldött utolsó kapást, biztosítva, hogy soha ne maradjon le egyetlen kapásról sem, még akkor sem, ha egy kicsit lassan ébred fel éjszakai jelzésre.

Az indexelt hangerőszabályzó gomb (8 hangerő-beállítás, köztük a csendes) biztosítja, hogy a hangerőt tetszés szerint állítsa be; ez a funkció a vevőn hallható.

Az alacsony töltöttségi szint figyelmeztetés biztosítja, hogy mindig tisztában legyen az akkumulátor töltöttségi szintjével. A vevő LED villogással jelzi, hogy melyik jelző van lemerülve, és ha a saját akkumulátora lemerülőben van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.