Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Termék címkék:
kapásjezők trakker
TRAKKERproducts DB7-R Bite Alarm Kapásjelző
45.990 Ft
Menny.:db

TRAKKERproducts DB7-R Bite Alarm Kapásjelző

45.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: TR222201
Szállítási díj: Ingyenes
Gyártó: TRAKKERproducts
Várható szállítás: 2024. június 24.

Trakker DB7-R Bite Alarm Kapásjelző - Öt év fejlesztés és az alapoktól való teljes tervezés után a dB7-R Alarm termékcsaládot úgy hozták létre, hogy biztosítsák a teljesítmény és a megbízhatóság legmagasabb követelményeinek való megfelelést. Csapatunk fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy fejlett funkciókat és technológiát integráljon ezekbe a kapásjelzőkbe, így a legjobbat igénylő horgászok számára készült termék. Sokkal többről van szó, mint egy „kiárusított” termékről, a külső házon némi márkajelzéssel.

A dB-Mag Roller 8 precíziós mágnessel és egy nagy teljesítményű O-gyűrűvel rendelkezik, amely minden körülményre valós jelzést biztosít. Minden érzékenységi beállításba beépítettük az ISM-et (Intelli-Sense Mode). Ez a funkció kiküszöböli a téves jelzéseket, lehetővé téve a hatékony horgászatot szélsőséges esetekben.

Youtube videók

Leírás

Trakker DB7-R Bite Alarm Kapásjelző

Öt év fejlesztés és az alapoktól való teljes tervezés után a dB7-R Alarm termékcsaládot úgy hozták létre, hogy biztosítsák a teljesítmény és a megbízhatóság legmagasabb követelményeinek való megfelelést. Csapatunk fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy fejlett funkciókat és technológiát integráljon ezekbe a kapásjelzőkbe, így a legjobbat igénylő horgászok számára készült termék. Sokkal többről van szó, mint egy „kiárusított” termékről, a külső házon némi márkajelzéssel.

Első számú funkciója a PPS (Power-On Protection System), amely megakadályozza a véletlen bekapcsolásokat, ezáltal növeli az akkumulátor élettartamát. Ez a funkció biztosítja, hogy a jelzők mindig használatra készek legyenek, amikor szüksége van rájuk, és soha nem kell attól tartania, hogy egy kritikus pillanatban lemerülne.

A dB-Mag Roller 8 precíziós mágnessel és egy nagy teljesítményű O-gyűrűvel rendelkezik, amely minden körülményre valós jelzést biztosít. Minden érzékenységi beállításba beépítettük az ISM-et (Intelli-Sense Mode). Ez a funkció kiküszöböli a téves jelzéseket, lehetővé téve a hatékony horgászatot szélsőséges esetekben.

Masszív ABS időjárásálló tokkal és akkumulátorrekesszel készült. A digitális áramkör és a belső alkatrészek időjárásállósága tovább biztosítja, hogy ezek a jelzések minden körülmények között megbízhatóan működjenek.

Az ezekbe a jelzőkbe beépített SRT (Sync-connect Receiver Technology) a nagy hatótávolságú és az akadályozott jelek optimalizálására szolgál. Ez a fejlett technológia biztosítja, hogy mindig erős és megbízható jelet kapjon, függetlenül a tereptől vagy az útjában lévő akadályoktól.

A jelzők Tru-tone kónuszos hangszóróval rendelkeznek a hangos frekvencia továbbításához, valamint kettős ereszkedésű hangvisszacsökkentő differenciálművel a fokozott hangjelzés érdekében.

A kettős szuperfényes, többszínű LED-ek segítségével könnyedén válthat pirosról, zöldről, kékről, sárgáról, liláról és fehérről. A betekintési LED pozicionálás tovább javítja a vizuális jelzést az oldalsó nézeti pozíciókból.

Egyérintéses éjszakai fény funkcióval rendelkezik, folyamatosan villogó LED előrejelzés, villogó LED visszajelzés, dedikált hangerőszabályzó gomb (8 hangerő-beállítás, beleértve a csendes hangerőt is), hangszínszabályzó gomb (8 hangbeállítás), érzékenységvezérlő gomb (8 érzékenységi beállítások), tápcsatlakozó (2,5 mm) a világító jelzőfényekkel és az alacsony akkumulátorszintre való figyelmeztetéssel történő használatra. 

Egyetlen PP3-9V akkumulátort igényelnek, így könnyen használhatók és karbantarthatók. Az egyetlen 9 V-os áramforrás hosszabb élettartamot és jobb jelet biztosít.

Elem behelyezése: 

Első lépésként a csavart távolítsuk el a hátlapról a mellékelt csavarhúzóval és óvatosan csúsztassuk le a hátlapot. Helyezzük be a 9 voltos elemet. A jelző hanggal és kétszer felvillanó led fénnyel jelez ha jól helyeztük be az elemet. Helyezzük vissza a hátlapot és csavarozzuk vissza. 

Jelző bekapcsolása:

Nyomja meg a bekapcsoló gombot majd engedje el, aztán nyomja meg és tartsa 3mp-ig, a jelző fel fog villanni kétszer, majd hanggal is jelezni fog kétszer.

Kikapcsoláshoz tartsa nyomva 3mp-ig a gombot.

Hangtónus/ érzékenység állítása:

A tónus megváltoztatásához forgassa el a T (tónus) / S (érzékenység) gombot az óramutató járásával megegyező irányba, hogy az egyes hangbeállítások hangmagasságát tompáról magasra növelje. A jelző hangszórója a gomb elforgatásával jelzi a kívánt hangot/ érzékenységet. A jelző a legalacsonyabb hangon / érzékenységi fokozaton lesz, ha a tárcsa már nem mozog az óramutató járásával ellentétes irányba, és a legmagasabb fokozaton, ha a tárcsa nem forog tovább az óramutató járásával megegyező irányba.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.